top of page

MC KORT HOS 1GEAR.DK

På 1gear har vi vores meget kompetente kørerlærer og underviser Martin Schultz Som både er Bil samt MC underviser. Martin er særlig godkendt underviser til bil og MC. Martins tilgang til undervisningen er, at det skal være sjovt og hyggeligt og samtidig nogle rigtige fede ture på motorcyklen i trygge rammer.

Så vil du gerne have kvalitets undervisning garanterer vi høj beståelsesprocent og vi giver dig et MC kort på ca. 1 måned.  Vi glæder os til at se dig og give dig den rigtige og trafiksikker oplæring i at køre motorcykel. 

Få mere af vide om prisen på motorcykel kørekort her

Tilmeld dig holdstart her

MC KORT HOS 1GEAR.DK

Vores fem helt nye motorcykler er Suzuki SV 650 og de er klar til at komme ud at køre her fra sæson starten. Suzuki SV 650 er en fantastisk motorcykel, især for nybegyndere, da de er utrolig letkørte maskiner. Disse motorcykler er også særligt egnet for personer som ikke er så høje, da man sidder forholdsvist lavt på den. En af vores modeller er yderligere sænket, så alle kan nå jorden når de sidder på motorcyklen og derved kan føle sig mere trygge ved kørslen. Vi har også en Honda CBR125 til kategori A1. Så vil du have kørekort til mc har vi til alle kategorier, A1, A2, A.

Teori afholdes i vores moderne lyse lokaler på Godsbanen 7A 

LÆGEERKLÆRING SAMT PASBILLEDE

Inden eller til holdstarten skal du huske, at få lavet en lægeerklæring til kørekort. Desuden skal du medbringe et pas billede og begge dele tages med til køreskolen.

MC UDSTYR

Du behøver ikke medbringe udstyr til kørslen

 

Vi har alle størrelser som kan udlånes under forløbet. Vi har både handsker, hjelme, bukser og jakker i flere størrelser Vi har også rygskjold i flere størrelser.

Hvis du helst vil bruge dit eget udstyr er du naturligvis velkommen til at gøre det også, det skal bare være godkendt udstyr.

  

Til banebrug kan du låne udstyret. Hvis du allerede har det hele er du naturligvis velkommen til selv at medbringe udstyret til både kørsel og banekørsel.

Mangler du udstyr? 

Så kontakt os da vi har gode rabat aftaler ved MC forretningerne i og omkring Aalborg, som vi har fået lov til at tilbyde vores elever.

Ring og hør nærmere på 2296 8066 Morten, så du kan få rabat på dit udstyr. 

MARTIN - Mobil: 24 800 494
martin2.jpg
Allan - Mobil: 52 666 888
55F202B9-9C29-42FB-A933-5EEC228D7D7E_edi
IMG_2947.jpg
IMG_20211222_133609.jpg
bottom of page