top of page

FÆRDSELSRELATERET FØRSTEHJÆLP

 

1gear.dk tilbyder det lovpligtige og obligatoriske 8 timers førstehjælps kursus med vores meget erfarne instruktør David som både underviser på dansk og engelsk.

Kurserne foregår på køreskolen som regel lørdage fra kl 8.00 til 16.00 samt søndage fra kl 12.00-20.00 se mere under "tilmeld"

Kurset er inddelt i to, første halvdel omhandler basal genoplivning dvs. hvad du skal gøre, hvis en person får hjertestop. Anden halvdel handler om, hvordan du skal agere, hvis du kommer til en trafikulykke.

Førstehjælpskursus skal være gennemført inden teoriundervisningen er færdig,

ellers kan vi ikke bestille køreprøve til dig.

FØRSTEHJÆLP
FH.jpg

INSTRUKTØREN - FØRSTEHJÆLP

Mit navn er David og jeg er underviser i førstehjælp både på dansk og engelsk jeg har en baggrund som skolelærer og har bla. haft engelsk undervisning som hovedfag. Har mange års erfaring inden for børn og unge og ved hvordan personligheder skal håndteres forskelligt.

DIN INSTRUKTØR DAVID
IMG_20210710_175735.jpg

HVORDAN FOREGÅR DET?

Selve undervisningen foregår på køreskolen 1gear.dk og meget af undervisningen inkluderer prakiske øvelser som vist på billederne nedenunder. Jeg forventer ikke du kender noget til førstehjælp inden du starter og har man prøvet nogle af tingene før er kurserne en fin genopfriskning

UNDERVISNINGEN
GOPR0195.JPG
GOPR0190.JPG
GOPR0192.JPG
bottom of page