top of page
KØRESKOLEN

1GEAR.DK KØRESKOLEN VED GODSBANEN

beggebilertop.jpg

Køreskolen ligger ved Godsbanen. Tæt på Kennedy Arkaden og banegården, hvilket gør det nemt at komme til køreskolen, hvad enten det er i tog, bus, bil eller på cykel.
Køreskolen ligger lige overfor Politigården, ved siden af Rema1000.

Vi tilbyder:

Kørekort til personbil  kategori B  (til dig som skal have kørekort første gang)

Generhvervelse af kørekort samt særlig køreundervisning  (til dig som skal prøve igen)

Køretekniske kurser som foregår i egen bil på en lukket bane med instruktør.

Rutine timer  (til dig som ønsker  genopfriskning af  køregenskaber)

KØRELÆRERNE HOS 1GEAR

MORTEN - Mobil: 22968066

Mit navn er Morten Jørsfeldt.

Jeg har ca. 12 års erfaring som kørelærer i Aalborg og står bag opstarten af køreskolen 1gear. Mine mange års erfaring gør mig i stand til at differentiere min undervisning, så den passer til den enkelte elev.  Eleven er således i fokus - både i teorilokalet og i bilen Jeg er rolig og tålmodig, samt har en seriøs, men humoristisk tilgang til mit arbejde. Jeg underviser både på dansk og engelsk.

morten.jpg

Mit navn er Allan Hjort. 

Jeg har rigtig mange års erfaring som kørelærer her i Aalborg, både i teorilokalet og i bilen samt på kravlegård og diverse køretekniske kurser. Da ingen elever er ens, har jeg taget diverse kurser omhandlende forskellige diagnoser, så som ADHD, autisme, OCD, stress, angst ol. Vigtigst af alt er, at du som elev kan følge dig tryg i de forskellige færdselssituationer, for på den måde, at blive en dygtig og sikker bilist. Jeg besidder en stor tålmodighed, et godt humør og evnen til at finder de rigtige løsninger så vi kommer sikkert i mål med dit kørekort.  

ALLAN - Mobil: 52666888
allan.jpg

Mit navn er Jimmi Kronborg.

Jeg blev uddannet kørelærer i 2014, og har siden undervist i teori og i skolevognen samt køreteknisk anlæg. På de år har jeg opbygget en stor erfaring med jobbet som kørelærer, og hvad der skal til for, at de elever der starter på køreskolen, kommer ud på den anden side som dygtige og sikre trafikanter, hvilket er mit primære mål med og grund til at være kørelærer.

Jeg er, for at være helt ærlig, kæmpe fan af mit job, og jeg er altid opsat på at give elever i køreskolen den bedste oplevelse både på et fagligt og personligt plan.

JIMMI - Mobil: 22584973
jimmi2.jpg

Mit navn er Martin Schultz.

Jeg har været kørelærer i en årrække til bil og motorcykel. Jeg er seriøs og positiv i mit arbejde og fuld af energi. Mit mål med mit arbejde er, at give eleven en så god og professionel service som muligt, og altid gør mit yderste for at få eleverne igennem deres forløb på bedste vis. Jeg har også kurser i håndtering af elever med specielle diagnoser. 

MARTIN - Mobil: 24800494
martin.jpg

Mit navn er Jesper Guldager Larsen.

Jeg har været kørelærer til personbil i en del år.

jeg har stor erfaring i trafikken og med kørsel i alle former for køretøjer. Jeg elsker at arbejde med mennesker og underviser med stor tålmodighed, og på en rolig måde selvfølgelig med plads til humor også. 

JESPER - Mobil: 61143000
IMG_20220316_144605.jpg

BILERNE PÅ KØRESKOLEN - FORD FOCUS ST

BILERNE

Bilerne der køres i på køreskolen er Ford Focus ST. Det er en perfekt mellemstørrelse bil som passer til de fleste. Den er nem og køre, nem at parkere og samtidig er den sikker, at køre rundt med i trafikken.

Bilen.jpg

BILENERNE PÅ KØRESKOLEN - TESLA MODEL 3 

BILERNE

Her er vores nye skolevogn til automat gears kørsel. Til de elever som ikke vil køre manuel gear, rutine timer eller generhvervelse. En bil som er meget nemmere at lære at køre i, hvis man har udfordringer med manuel betjening.

IMG_3419.JPG

HVORDAN FOREGÅR DET?

Når du påbegynder køreundervisning, skal du starte på et teorihold.

Hos 1gear.dk foregår det mandag & onsdag samt tirsdage & torsdage kl 17.00 

Umiddelbart efter opstart af teoriundervisningen påbegyndes kørsel på vej, dvs. det teoretiske skal afprøves i praksis. Undervisningen indeholder både kørsel om dagen og i mørke. Og der køres i byen, på landevej og motorvej 
Køre lektionerne arrangeres efter aftale med dig og vi afhenter dig ved skole, dit arbejde, eller hvor det passer bedst.

Undervisningen kan tidligst påbegyndes 3 måneder før du fylder 17 år. 

Se mere under fanen  SPØRGSMÅL! 

UNDERVISNINGEN
Køre unervisning
bottom of page