HVEM ER VI ?

DINE KØRELÆRER

Morten Jørsfeldt. Jeg har flere års erfaring som kørelærer i Aalborg og har startet min egen køreskole. Min erfaring gør mig i stand til at differentiere min undervisning, så den passer til den enkelte elev.  Eleven er således i fokus - både i teorilokalet og i bilen Jeg er rolig og tålmodig, samt har en seriøs, men humoristisk tilgang til mit arbejde.

Din kørelærer

Mit navn er Nick Prydsøe . Jeg har flere års erfaring som kørelærer i Aalborg og har startet min egen køreskole. Min erfaring gør mig i stand til at differentiere min undervisning, så den passer til den enkelte elev.  Eleven er således i fokus - både i teorilokalet og i bilen Jeg er rolig og tålmodig, samt har en seriøs, men humoristisk tilgang til mit arbejde.

Din kørelærer

BILEN PÅ KØRESKOLEN - AUDI A1 SPORTSBACK

BILEN

Bilen der køres i på køreskolen er en Audi A1 Sportsback. Det er en perfekt mellemstørrelse bil som passer til de fleste. Den er nem og køre, nem at parkere og samtidig er den sikker, at køre rundt med i trafikken.

Kørekole bil
KØRESKOLEN
1Gear.dk køreskole lokaler

1GEAR.DK KØRESKOLEN VED GODSBANEN

Helt ny etableret køreskole ved Godsbanen. Tæt på Kennedy Arkaden og banegården, hvilket gør det nemt at komme til køreskolen, hvad enten det er i tog, bus, bil eller på cykel.
Køreskolen ligger lige overfor Politigården, ved siden af Rema1000.

Vi tilbyder:

Kørekort til personbil  kategori B  (til dig som skal have kørekort første gang)

Generhvervelse af kørekort samt særlig køreundervisning  (til dig som skal prøve igen)

Køretekniske kurser som foregår i egen bil på en lukket bane med instruktør.

Rutine timer  (til dig som ønsker  genopfriskning af  køregenskaber)

HVORDAN FOREGÅR DET?

Når du påbegynder køreundervisning, skal du starte på et teorihold.

Hos 1gear.dk foregår det mandag og onsdag. Umiddelbart efter opstart af teoriundervisningen påbegyndes kørsel på vej, dvs. det teoretiske skal afprøves i praksis. Undervisningen indeholder både kørsel om dagen og i mørke. Og der køres i byen, på landevej og motorvej 
Køre lektionerne arrangeres efter aftale med dig og vi afhenter dig ved skole, dit arbejde, eller hvor det passer bedst.

Undervisningen kan tidligst påbegyndes 3 måneder før du fylder 17 år. 

Se mere under fanen  SPØRGSMÅL! 

UNDERVISNINGEN
Køre unervisning